fbpx

Referencer


Equiloco

En app som forbinder ryttere og hesteejere med de eksperter, som de har brug for i hverdagen. Det kan være dyrlæger – men også smede, kiropraktorer, massører og andre.

Appen har desuden mange flere funktioner som giver rigtig god mening i en travl hverdag; Track your Ride, Ask The Experts, Learn from The Best, Rehabilitations Plans, Be Safe og 1on1.

www.equiloco.dk


iKeyVet

iKeyVet er en mobil hesteklinik med base i Fredensborg.

Jeg varetager deres digitale medier hvor vi for nylig lancerede de meget populære “Dyrlægens Biologitime”.

www.ikeyvet.dk


Nordsjællands Fællesmølleri

Et spændende projekt hvor jeg har fået lov til at være med helt fra starten i slutningen af 2018.

Jeg har lavet hjemmesiden og webshoppen – udelukkende med egne billeder og så har jeg ansvaret for Facebook og Instagram.

Se mere på www.fællesmølleri.dk.


Party Dance

Ejeren af hingsten Party Dance ønsker en øget synlighed for hingsten selv og for dens afkoms resultater.

Derfor har jeg lavet hjemmesiden www.partydance.info og driver Facebook siden @partydance959

Begge dele er kommet rigtig godt fra start med over 200 følgere på Facebook og en rækkevidde på over 5.000 på den første måned.


Copenhagen Suites

Copenhagen Suites udlejer lejligheder til expats eller andre der opholder sig i København i længere perioder og som ønsker en fast, hjemmelig base.

Jeg hjælper dem med contentskrivning – både SoMe posts og længere features, og med opdatering og overvågning af samtlige af deres sociale medier. Se mere på facebook.


Kurhotel Skodsborg 

DEMA18 er Danmarks mest prestigefulde awardshow for møde- og eventbranchen og for at blive nomineret skal man aflevere et præsentationsmateriale. I samarbejde med Mai Kappenberger fra Skodsborg lavede jeg en præsentationsvideo af Mais Monday Morning – Mai´s helt eget netværkskoncept som er blevet en stor succes.

Skodsborg blev ikke kun nomineret – de vandt også i kategorien “Low Cost” for møder der giver stor effekt for små midler. Jeg er meget stolt over at have bidraget en lille smule til sejren!


Grønnessegaard Gods 

Grønnesssegaard Gods har i 250 år ligget i det smukke Halsnæs område og har gennem 4 generationer været ejet og drevet af familien Hasselbalch.

I samarbejde med What A Circus er de nu igang med en total digital marketing strategi for promovering af gårdbutik, landbrug, selskaber og møder.

Vi lancerede den nye webside i august 2018 og samme måned havde vi over 5.500 unikke besøgende på hjemmesiden. Samtidig øgedes følgerantallet på Facebook med næsten 300 nye følgere og en reach på måneden på 41.000.

http://facebook.com/groennesse

www.groennesse.dk


Ericsson-Carey Showjumping

For Ericsson-Carey Showjumping har jeg lavet en ny hjemmeside hvor samtlige billeder også er taget af mig. Det var vigtigt at fokus især være på deres imponerende referenceliste. Se resultatet på www.ericssoncarey.com.

Desuden vejleder jeg Linnea Ericsson-Carey i brug af Instagram og producerer de fleste af deres Facebook opslag.

Til deres årlige Facebook julekalender producerer jeg tekst og film. Se den søde film om Max og Dolly nedenfor. Filmen er lavet udelukkende af filmklip og fotos taget med en almindelig telefon.

Se også mere på Facebook

“ODE TO DOLLY”

Stutteri Worre

For Stutteri Worre har jeg siden december 2017 implementeret og igangsat en samlet digital strategi. Vi byggede en ny hjemmeside på en mere moderne platform – Go2net – og med helt nye tekster. Derudover lagde vi stor vægt på kun at bruge professionelle billeder af en god kvalitet.

Sideløbende med arbejdet med hjemmesiden startede jeg både en Facebook side og en Instagram side. Det var hele tiden meningen at den primære målgruppe skulle nåes igennem Facebook og i løbet af de 3 måneder den var igang fik vi over 500 følgere og en gennemsnitlig reach på lige under 2000.

Se mere på www.worre.info , og på facebook.com/stutteriworre .


Gallery Apartment

For Gallery Apartment har jeg specialdesignet en helt unik Instagram profil.

Kunden ønsker at sælge sine digitale kunstværker via nettet og vi har i fællesskab valgt at bruge Instagram som det eneste sociale medie. Instagram passer perfekt til dette projekt pga. de mange visuelle muligheder.

Se profilen på Instagram.


Pension HAIR

Glad feriekat på Pension HAIR

Pension HAIR er en hunde-, katte- og hestepension som elsker dyr og som ligger stor vægt på, at dyrene lever et dyreliv på deres præmisser. Se mere på http://www.pensionhair.dk

De havde brug for et billigere alternativ til Google AdWords til brug for promovering inden højsæsonen. Derfor satte vi en organisk Facebook kampagne igang med rigtig positive resultater! Indenfor den første måned blev der booket flere ophold direkte fra Facebook og rækkevidden på opslag er steget med over 10 gange!


Restaurant FRKSBRG

I starten af 2019 fik Restaurant FRKSBRG nyt navn, ny menu og er blevet renoveret.

I den forbindelse lavede jeg en ny hjemmeside; www.frksbrg.dk og overtog driften af restaurantens Facebook og Instagram.

Derudover tog jeg samtlige billeder til hjemmesiden, opsatte menukortene og producerede en video på baggrund af åbningsreceptionen.


König Equestrian

For Stald König og König Equestrian har jeg lavet en ny hjemmeside; www.staldkonig.dk og driver nu de to Facebook sider Stald König og König Equestrian .

Her tager jeg også billeder, producerer salgsvideoer, tekst og meget andet.


Danica Skincare

Danica Skincare producerer og sælger naturlige og allergivenlige hudplejeprodukter.

Jeg har opdateret design og brugervenlighed på www.danicaskincare.dk og varetog deres sociale medier:

facebook.com/danicaskincare

instagram.com/danicaskincare


MAYBOLIG advokater 

MAYBOLIGadvokater er en nytænkende boligadvokater der ønsker at vejlede kunderne på en åben, ærlig og ligetil facon.

For MAYBOLIGadvokater har jeg lavet en samlet digital marketing strategi – indeholdende opdatering, implementering og vedligehold af hjemmeside, Facebook, LinkedIn og på sigt Instagram. Strategien indholder også en SEO opdatering af hjemmesiden www.mayboligadvokater.dk.www.facebook.com/mayboligadvokater


The Sassy Lips

Et dansk/amerikansk samarbejde om en nytænkende livsstils blog. Vi byggede en hjemmeside til The Sassy Lips i WordPress og satsede på vækst i følgere via Facebook. Jeg var administrator  og teknisk ansvarlig på både hjemmeside og Facebook side.


Ridehesten.com

I forbindelse med mit arbejde som PA/tour manager for den internationale springrytter Emilie Martinsen skrev jeg en blog på Danmarks største hestemedie Ridehesten.com om livet på landevejen jorden rundt.

Bloggen blev udgivet hver uge og havde i gennemsnit 4000 læsere pr. post.

Læserne sagde: “Nel skriver i et letlæseligt og varieret sprog så man bliver fanget af historien og får lyst til at læse mere.”


Læs mere om hvad jeg kan her  – eller gå til forsiden her

Gå ikke glip af sjove og lærerige opdateringer – skynd dig på Facebook og følg What A Circus!

Call Now Button