fbpx

Hvad kan jeg gøre for dig?

De opgaver, jeg løser i What A Circus ligger sig faktisk imellem det der typisk har været IT-afdelingens ansvar og det der har været marketingafdelingens ansvar. Det vil sige, at jeg skaber content, der er optimalt i forhold til både målgruppe og til de gældende algoritmer, uden at gå på kompromis med mine kunders brand og profil.

Jeg tror på, at hjemmesider og sociale medier fungerer som både social proof og som udvidede visitkort og derfor er det vigtigt at holde dem – ikke bare i live – men sunde og engagerende for brugerne (læs: kunderne). En stor del af arbejdet for mig, ligger derfor også i, at opdatere og overvåge de enkelte medier og det data der ligger bag. På den måde kan jeg/vi reagere med det samme, hvis der er noget der kræver action, og jeg har hele tiden en opdateret viden om hvilket content der virker.

 

Jeg kan hjælpe dig, med at få flere kunder, øge din omsætning eller din synlighed – alt efter hvad dit og din virksomheds mål er!

Valgmulighederne er mange men en fremgangsmåde kan se således ud:

√ Jeg giver dig, et overblik over hvor du er tilstede på internettet – og hvor du bør være.

√ Jeg udarbejder en strategi for hvad du skal gøre, så din virksomhed når sit mål.

√ Jeg opretter og/eller opgraderer din hjemmeside og dine sociale medier.

√ Jeg står for løbende drift og opdatering af din hjemmeside og dine sociale medier. Det er ofte i denne fase, at mange virksomheder mangler ressourcer og simpelthen ikke får det gjort. Lad mig være din ressource!

 

Mine forudsætninger

Min styrke er, at jeg både har en god teknisk forståelse, er god til at omstille mig i forhold til de ændringer og trends der konstant sker på området, og at jeg samtidig er en kreativ content skribent. Jeg ligger også stor vægt på kvaliteten og udtrykket af den visuelle del, og er selv en dygtig fotograf og videoskaber. Derudover har jeg har en bred international erfaring som blandt andet produktchef, PA og projektleder og har nemt ved at sætte mig ind i mine kunders forretningsgange.

 

Se iøvrigt mine referencer

Se min personlige LinkedIn her

Fun facts om mig…. En anderledes profil!

 

 

Call Now Button